Modern Workplace

Hem » Servicekoncept » IT-Drift » Modern Workplace

Modern Workplace

Med Microsoft Modern Workplace vill vi bygga ett arbetssätt där användarna är fria att arbeta säkert från var som helst, på vilken enhet som helst och med känslan att information är lättillgänglig men ändå strukturerad. Ett arbetssätt som minimerar ”strul” och förhoppningsvis ökar arbetsglädje och produktivitet.

Tankarna med Microsoft Modern Workplace kan vara ett sätt att utveckla ert arbetssätt och bidra till bättre kommunikation och samarbete.

Vad är Modern Workplace?

I grunden väljer vi ut rätt Microsoft 365 licens och ger användarna tillgång till de appar som kan bidra till affärsnyttan och som också öppnar upp för att använda Microsofts molnlagring.

Därefter så ser man till att klienterna kan hanteras av en molntjänst som heter Intune. Denna funktion ger oss möjlighet att installera/ominstallera datorer så användaren från första stund kan börja arbeta med dom. Med Intune bestämmer vi också vilka säkerhetskrav det ska vara på klienten för att den ska kunna ansluta mot vår data.

Vi går också igenom vilka säkerhetsfunktioner som ska finnas och hur dom ska hanteras. Skydd mot skadlig kod, spam, backup, kryptering, tvåfaktorsautentisering m.m.

Mycker mer än bara modern teknik:

Med en tekniks plattform på plats kommer sedan den viktigaste delen. Hur kan vi skapa naturliga arbetsytor, flytet i samarbete och hantering av information. Känslan av att fungerar som man förväntar sig, och med applikationer som känns moderna och ökar arbetsglädjen.

Hur kan Midpoint hjälpa er modernisera er arbetsplats?

Midpoint har många års erfarenhet av att med hjälpa våra kunder skapa ett fungerande, säkert och produktivt arbetssätt, och tillsammans kan vi tillsamman ta ta fram ert optimala IT-stöd.

Midpoint sköter alla installationer och bäddar in skötsel och hantering av Modern Workplace i tjänsten ”Arbetsplats som Tjänst”.