Arbetsplats som tjänst

Hem » Servicekoncept » IT-Drift » Arbetsplats som tjänst

Arbetsplats som tjänst

  • Fri service och support
  • Inventering & dokumentation
  • Säkerhet & hårdvara
  • Utveckla era arbetssätt
  • Kundanpassad för att nå era affärsmål

I vårt koncept, Arbetsplats som tjänst, levererar vi en fullmatad helhetslösning där du kan känna dig helt trygg med att alla dina grundbehov kring IT tillgodoses. Tjänsten anpassas helt efter era behov och alltid till ett fast pris.

Vi inkluderar hårdvara, systemen, arbetssätt och utbildningsbehov samt formar en lösning som på bästa sätt bidrar till att er verksamhet når sina mål. Med Arbetsplats som tjänst får du din egen IT avdelning som hjälper dig med allt från de små problemen till de stora besluten.

Tekniska tjänster

I basen för Arbetsplats som tjänst har vi paketerat de tjänster ni behöver. Microsoft 365, kommunikationstjänster och säkerhet. Vi har hela Midpoints produktportfölj till vårt förfogande och tar med hjälp av den fram just er lösning.

Service och Support

Som kund med Arbetsplats som tjänst får du alltid det där lilla extra. Här har vi full dokumentation av er IT och är er single-point-of-contact för alla IT relaterade frågor. I de fall vi inte har kompetens eller möjlighet att hjälpa er, så kommer vi ändå göra allt vi kan för att lotsa er fram till en lösning. Oavsett hur det ser ut hos dig så tar vi ansvar för att er IT fungerar på det sättet som ni förväntar er att den ska.

Hårdvara

I Arbetsplats som tjänst har du möjlighet att utnyttja vårt koncept för hårdvaruhantering.
Vi erbjuder full service för hårdvarans hela livscykel.

Tjänsten innefattar allt från beställning i vår shop, installation, övervakning, uppdatering, service och support till avveckling av föråldrad utrustning.

All din hårdvara inventeras och sammanfattas i Midpoint Cloud.

Samverkansmöten

En viktig del i Arbetsplats som tjänst är samverkansmöten. Dessa bidrar till att vi kan hålla vårt löfte om att hjälpa er att nå era affärsmål genom rätt strategiska beslut när det gäller IT.

Vid våra samverkansmöten ser över både nuläge och framtid och arbetar för att IT-strategin är uppdaterat och drar mot utsatta mål.

I vår kundportal Midpoint Cloud har vi samlat relevant information under ett tak:

  • Registrera och följa dina ärenden och projekt
  • Ta del av statiskt samt övervakning av dina tjänster och licenser
  • Rapporter på alla dina klienter samt se kostnader och budgetunderlag
  • Ta del av våra förbättringsförslag
  • Se fullständig dokumentation över din IT

Funktionerna i Midpoint Cloud anpassas helt efter dina tjänster och har som uppgift att ge dig kontroll över din IT.