CRM/ Säljstöd Basmodul

Hem » Pyramid » Pyramid Basmoduler » CRM/ Säljstöd Basmodul

Har du behov av ett heltäckande verksamhetsstöd som kopplar samman alla delar i din verksamhet. Då är Pyramids CRM helt rätt för dig.

CRM IkonGod kundvård och ett bra verksamhetsstöd kräver att du har tillgång till ett effektivt informationssystem. Med Pyramid CRM/Säljstöd bygger du upp en gemensam informationsbank som alla anställda har tillgång till i sitt dagliga arbete – på företaget eller on the go. 

CRM central

CRM-centralen är en personlig rutin som innehåller flikar för Att-göra, Bevakning, Kunder, Kontakter, Order/Projekt, Offerter, Arbetsgrupper, Personal mm. I varje flik finns effektiva filter som, Endast egna, Ej avslutade, Dag, Vecka, Favoriter mm. De olika flikarna med filterinställningar gör systemet överskådligt och strukturerat men även så att stora informationsmängder kan hanteras utan problem.
Fliken Min pyramid innehåller en inställbar vy över egna aktiviteter, sorterade i ämnesområden i olika Info-boxar, exempelvis Inkorg, Skickat, Att-göra, Bevakning, Dagens möten, Prospektstock, Personlig statistik mm.
Integrerad Mail 
Direkt från Inkorgen i Outlook kan mail med en knapptryckning enkelt kopieras till Pyramid CRM. Mailet märks automatiskt med rätt kontaktperson och kan även kopplas till Pyramids mappar, arbetsgrupper och projekt. Genom att bocka för Att-göra rutan kommer mailet att läggas till i din Att-göra lista. I mailboxen kan man lägga upp automatiska rensningsfunktioner eftersom alla viktiga affärsmail nu finns i Pyramids informationsbank där de kan delas av behöriga i ex arbetsgruppen. Inifrån Pyramid CRM/Säljstöd går det även att göra riktade e-postutskick.

CRM-centralen är en personlig rutin som innehåller flikar för Att-göra, Bevakning, Kunder, Kontakter, Order/Projekt, Offerter, Arbetsgrupper, Personal mm.

Kalendern

I kalendern har man en god översikt över egna och kollegors bokningar. Gruppbokningar, flerdagars och återkommande bokningar kan hanteras liksom även resursobjekt som lokaler och annat. Även Resursbokning mot personal och projekt finns som standard och fungerar ihop med Mobil arbetsorder i Phone4.
Automatisk synkning mot Microsoft eller Google Calendar går att ställa in. Låt det egna företaget få en egen kalender där besök, evenemang och viktiga händelser som löneutbetalningsdagar mm kan bokas in och ses av alla. Kalendern är åtkomlig från våra mobila plattformar, Phone4 och e-Säljare.

Kontakter/Kunder

I fliken Kontakter i CRM-centralen eller i Kontaktcentralen kan du enkelt få fram all information om dina kontaktpersoner. Genom att favorit-märka kontakter som du ofta arbetar med hittar du snabbt fram till önskad person och kan ta del av historik över tidigare aktiviteter som telefonsamtal, mailkonversationer, möten, dokument och prospekt. Här planerar du och bokar även in nästa möte, lägger till nya aktiviteter, skickar mail eller skriver ett sms.
I fliken Kunder eller direkt i Kundcentralen kan du se kundens offerter, order/projekt, reskontra, köphistorik samt fråga pris mm. 

Aktiviteter för många behov

En aktivitet kan vara en Att-göra, ett meddelande, en kalenderbokning eller ett arbetsdokument. Aktiviteten knyts automatiskt till en kontakt om man lägger upp den från Kontaktcentralen. Olika dokument som Word, Excel, PDF, Mail mm kan bifogas med drag and drop, så att de enkelt finns till hands när de behövs. Så kan exempelvis en Word-fil med en arbetsinstruktion fogas till en Att-göra aktivitet och en PDF med en mötesagenda fogas till en kalenderbokning. 
Genom att knyta aktiviteten till en arbetsgrupp kan man enkelt dela den med andra. Aktiviteter kan märkas med projektnummer, prospekt/offert, serienummer mm och visas sedan automatiskt upp i relevanta rutiner. Du kan lägga till bevakningslarm (sms/notiser) så att du aldrig missar ett offertdatum, en besiktning eller en serviceåtgärd. Märk aktiviteter som du ofta arbetar med som favoriter! 

Pyramid CRM Connect 

Med Pyramid CRM Connect kan du arbeta direkt i Outlook med dina Kontakter. Du har även tillgång till flertalet Centraler.

Arbeta mobilt med Phone 4

Kolleger träffas inte längre på fasta tider och platser för att stämma av och utbyta information. De behöver ny teknik och verktyg som underlättar ett digitalt arbetssätt och platsoberoende samarbete. Alla viktiga CRM-funktioner finns på plats i appen Phone 4.
Genom att dela en aktivitet med arbetsgruppen kan deltagarna enkel ta del av och kommentera all information direkt i mobilen. Dela offerter, arbetsinstruktioner, mötesprotokoll, dokument mm!

 • Aktiviteter
 • Kalenderfunktioner
 • Gruppbokningar
 • Arbetsgrupper
 • Resursbokning
 • Utskick
 • Kundprospekts
 • Snabborder
 • Kalendersynkning – Microsoft Exchange och Google Kalender
 • Integration mot Microsoft Outlook via Pyramid CRM Connect
 • Integration med Creditsafe – säkerställ att dina kunder är kreditvärdiga!

Komplettera med ytterligare moduler

CRM/ Säljstöd Basmodul kompletteras fördelaktigen med följande moduler: